Počeo je upis na Hogvorts! Školska godina će trajati od 3. do 23. januara.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Pravila Kvidiča Empty Pravila Kvidiča taj Pon Avg 09, 2010 7:43 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Pravila KvidičaPočetak
Svi igrači koji igraju kvidič su dužni da pred početak utakmice dođu na glavni Chatbox koji se nalazi na dnu početne stranice foruma. Kapiteni timova su u obavezi da pred početak utakmice glavnom sudiji prijave članove tima koji će igrati u toj utakmici i njihove pozicije. Članovi tima ne smeju da menjaju pozicije dok novopridošli članovi tima imaju pravo da upadnu na jednu od slobodnih pozicija, po želji. Svi igrači su dužni da tokom cele utakmice budu na glavnom Chatboxu i uporedo da traže lopte po Hogvortsu. Igračima će tokom utakmice biti ukinut PM. Igra počinje na znak sudije, lopte se nalaze samo u podforumu Hogvorts.
Zadatak Goniča
Gonič traži sliku lopte na kojoj piše Kvafl. Kada Gonič nađe takvu sliku prelazi na glavni Chatbox i upisuje Kvafl i trocifrenu šifru koja se nalazi na slici. Ako ni jedan drugi Gonič pre njega nije našao takvu sliku i ako Gonič nije pogrešio šifru, tim čiji Gonič nađe tu sliku osvaja 10 poena.
Zadatak Jurišnika
Jurišnici traže sliku lopte na kojoj piše Bladžerka. Kada Jurišnik nađe takvu sliku prelazi na glavni Chatbox i upisuje Bladžerka i trocifrenu šifru koja se nalazi na slici. Ako ni jedan drugi Jurišnik pre njega nije našao takvu sliku i ako je šifra ispravna, Jurišnik postiže pogodak. Pod pogodkom se podrazumeva da je onesposobio igrača suprotnog tima i da će igrač suprotnog tima koji je zadnji pisao po Chatboxu biti banovan na 4 minuta sa foruma.
Zadatak Čuvara
Čuvari traži sliku obruča na kojoj piše Obruč. Kada Čuvar nađe takvu sliku prelazi na glavni Chatbox i upisuje Obruč i trocifrenu šifru koja se nalazi na slici. Ako ni jedan drugi Čuvar pre njega nije našao takvu sliku i ako Čuvar nije pogrešio šifru, Čuvar postiže odbranu što podrazumeva da se suparničkom timu oduzima jedan pogodak.
Zadatak Tragača
Tragač traži sliku lopte na kojoj piše Zlatna skrivalica. Kada Tragač nađe takvu sliku prelazi na glavni Chatbox i upisuje Zlatna skrivalica i trocifrenu šifru koja se nalazi na slici. Ako ni jedan drugi Tragač pre njega nije našao takvu sliku i ako Tragač nije pogrešio šifru, tim čiji Tragač nađe tu sliku osvaja 150 poena.
Kraj igre
Igra se završava ako bilo koji igrač pogreši trocifrenu šifru u korist suparničkog tima. Igra se završava kada tragač nađe zlatnu skrivalicu a pobednik je tim koji na kraju bude imao više poena u igri.
Kvidički kup
Na kraju svih igara poeni se za svaki tim iz svake utakmice sabiraju. Tim koji bude imao ukupno najviše poena kroz sve utakmice je tim koji osvaja Kvidički kup.

http://svetmagije.forumotion.com

2Pravila Kvidiča Empty Re: Pravila Kvidiča taj Ned Okt 10, 2010 6:25 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Zaključano!

http://svetmagije.forumotion.com

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu


Free forum | Cinema, Movies | Harry Potter | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions