Počeo je upis na Hogvorts! Školska godina će trajati od 3. do 23. januara.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Posle registracije Empty Posle registracije taj Sub Jan 30, 2010 4:36 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Za našu RPG igru smeštenu u kategoriji 'Relacija' koristite sledeća uputstva, ali kako biste mogli da ih obavljate morate se predstaviti ovde.

1. Korisničko ime
Vaše korisničko ime mora sadržati ime i prezime. Ime može biti vaše, slično vašem ili izmišljeno. Prezime bi trebalo biti nekog od likova iz Hari Poter sage, jer samo na taj način možete biti čistokrvni čarobnjak ili veštica. Ukoliko uzmete neko drugo prezime smatra se da ste polukrvni, kao najviši mogući rang. Zabranjeno je u potpunosti uzimati ime i prezime nekog lika iz romana. Korisničko ime mora biti napisano na SRPSKOM jeziku.
Spisak zabranjenih prezimena: MekGonagl, Poter, Ridl.
*Ukoliko ste se registrovali a niste ispoštovali pravilo oko korisničkog imena obratite se jednom od admina putem poruke i on će vam promeniti ime u željeno.
Poslati poruku Nikolasu MekGonaglu!
Poslati poruku Rous Vesli!
Poslati poruku Tediju Lupinu!

2. Uređivanje profila
Informacije o vašem RPG liku nalaze se na Čarobnjačkoj strani. Čarobnjačka strana je zadnja kartica u meniju Profil iz navigacija.
Kako biste aktivirali Čarobnjačku stranu, potrebno je da odete na relaciju Profil -> Čarobnjačka strana i kliknete na opciju Modifikovati odnosno Proizvoditi. Nakon aktivacije možete početi sa unošenjem podataka. Više o čarobnjačkoj strani možete naći ovde.

3. Otvaranje računa u Gringotsu
Kad kreirate svoju ličnost idete u Ministarstvo magije u kancelariju Dijagon aleje da otvorite račun u Gringotsu. U prvom postu teme nalazi se kod za otvaranje računa u Gringotsu, koji treba da popunite i ostavite u kancelariji. To odeljenje se nalazi ovde.

4. Izgradnja kuće odnosno stana
Prvo što treba da uradite jeste da vidite da li postoji kuća u Godrikovoj dolini u kojoj živi ''vaša porodica''. Ako ne postoji dužni ste da pošaljete Nikolasu MekGonaglu poruku sa slikama unutrašnjosti vašeg stana i lokaciju stanovanja (Dijagon aleja, Godrikova dolina, Hogsmid). Ako već postoji neko sa vašim prezimenom vi se useljavate kod njega jer on u stvari postaje vama ''rođak'' (forumski rođak). Automatski se dogovarate i po kojoj liniji ćete biti rođaci (ne sme sin-otac i majka-kćerka).

5. Kupovina u Dijagon aleji
Potom idete da kupite pribor za školu koji se sastoji od štapića, knjiga, sove, pera, pergamenata, mastila, kotla i odore. Pribor mora biti kupljen, u suprotnom nećete moći da pohađate časove.
Kada postavljate račun u temi Kasa morate da poštujete Kod koji se nalazi u prvom postu teme, inače vaš pazar neće biti priznat.

6. Razvrstavanje
Kada kupite pribor konačno odlazite na Hogvorts. Na oglasnoj tabli se nalaze pitanja za razvrstavanje i na ta pitanja treba odgovoriti i odgovore poslati direktoru Nikolasu MekGonaglu.

7. Pohađanje škole
Pošto ste razvrstani počinjete sa pohađanjem škole. Prvo ugovorite sastanak sa glavešinom vaše kuće. Dužni ste da redovno radite domaće zadatke jer time možete da zaobiđete izradu ispita. Možete igrati kvidič i koristiti vaše slobodno vreme za zabavu. Ne zaboravite da izaberete izborne predmete na početku školovanja. Nalaze se na oglasnoj tabli u ''Školskim predmetima''.

8. Posle škole
Kada završite školu, shodno vašim ocenama, možete se zaposliti, raditi i izgraditi karijeru. Takođe možete osnovati porodicu. Vašim zapošljavanjem ispunjavate vaš cilj na forumu i time samo, shodno slobodnom vremnu, gradite veću karijeru.Poslednji put izmenio Nikolas MekGonagl dana Sub Dec 24, 2011 10:39 am, izmenio ukupno 8 puta

http://svetmagije.forumotion.com

2Posle registracije Empty Re: Posle registracije taj Ned Okt 10, 2010 2:45 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Uveden spisak zabranjenih prezimena!

http://svetmagije.forumotion.com

3Posle registracije Empty Re: Posle registracije taj Pet Mar 25, 2011 9:05 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Osvežen spisak zabranjenih prezimena!

http://svetmagije.forumotion.com

4Posle registracije Empty Re: Posle registracije taj Sre Apr 13, 2011 8:34 pm

Nikolas MekGonagl

Nikolas MekGonagl
Rekonstruisana uputstva!

http://svetmagije.forumotion.com

Sponsored content


Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu


Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Latest discussions